Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.

Υλικά:

4 μπριζόλες χοιρινές

50 γρ. βιτάμ

10 καρότα μικρά κομμένα σε λωρίδες

1 μήλο κομμένο σε ροδέλες

1/3 φλιτζανιού σιρόπι σφενδάμου

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τις βάζουμε μέσα. Αφήνουμε να ροδίσουν καλά και από τις δύο μεριές. Προσθέτουμε ύστερα το καρότο, το μήλο και το σιρόπι και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Με μία τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε ύστερα τις μπριζόλες σε μία πιατέλα μαζί με τα καρότα και το μήλο. Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 3 λεπτά ακόμη και περιχύνουμε έπειτα με αυτό τις μπριζόλες.

empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
Back To Top