Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.

Υλικά:

4 μπριζόλες χοιρινές

50 γρ. βιτάμ

10 καρότα μικρά κομμένα σε λωρίδες

1 μήλο κομμένο σε ροδέλες

1/3 φλιτζανιού σιρόπι σφενδάμου

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τις βάζουμε μέσα. Αφήνουμε να ροδίσουν καλά και από τις δύο μεριές. Προσθέτουμε ύστερα το καρότο, το μήλο και το σιρόπι και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Με μία τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε ύστερα τις μπριζόλες σε μία πιατέλα μαζί με τα καρότα και το μήλο. Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 3 λεπτά ακόμη και περιχύνουμε έπειτα με αυτό τις μπριζόλες.

empty alt

Πέννες με ραγού μοσχαράκι και μελιτζάνες

Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με απλά υλικά από τη κουζίνα σας. 
empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Ριζότο με κολοκυθάκια και τα λουλούδια τους

Τα πιο γευστιά "λουλούδια" στο πιάτο σας με το πάντα  αγαπημένο ριζότο.
empty alt

Κρέμα από σοκολάτα

Κρέμα από σοκολάτα και αμύγδαλο που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Πέννες με καρύδια

Πασπαλίστε τις πέννες με παρμεζάνα και αφήστε τα υπόλοιπα να εξελιχθούν μόνα τους. 
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
Back To Top