Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.

Υλικά:

4 μπριζόλες χοιρινές

50 γρ. βιτάμ

10 καρότα μικρά κομμένα σε λωρίδες

1 μήλο κομμένο σε ροδέλες

1/3 φλιτζανιού σιρόπι σφενδάμου

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τις βάζουμε μέσα. Αφήνουμε να ροδίσουν καλά και από τις δύο μεριές. Προσθέτουμε ύστερα το καρότο, το μήλο και το σιρόπι και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Με μία τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε ύστερα τις μπριζόλες σε μία πιατέλα μαζί με τα καρότα και το μήλο. Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 3 λεπτά ακόμη και περιχύνουμε έπειτα με αυτό τις μπριζόλες.

empty alt

Tagliolini rosa antico

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Muffins με παντσέτα και mozzarella

Εύκολα αλμυρά muffins για νόστιμα σνακ.
empty alt

Περσική τούρτα

Με λίγι αλέυρι, φουντούκια, φρουκτόζη, αυγά και αυγά φτιάχνουμε θαύματα. 
empty alt

Πιπερονάτα

Άλλη μια επιλογή για να απολάσετε τις αγαπημένες πιπεριές με πλούσια γεύση.
empty alt

Ριζότο με κολοκυθάκια και τα λουλούδια τους

Τα πιο γευστιά "λουλούδια" στο πιάτο σας με το πάντα  αγαπημένο ριζότο.
Back To Top