Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.

Υλικά:

4 μπριζόλες χοιρινές

50 γρ. βιτάμ

10 καρότα μικρά κομμένα σε λωρίδες

1 μήλο κομμένο σε ροδέλες

1/3 φλιτζανιού σιρόπι σφενδάμου

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τις βάζουμε μέσα. Αφήνουμε να ροδίσουν καλά και από τις δύο μεριές. Προσθέτουμε ύστερα το καρότο, το μήλο και το σιρόπι και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Με μία τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε ύστερα τις μπριζόλες σε μία πιατέλα μαζί με τα καρότα και το μήλο. Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 3 λεπτά ακόμη και περιχύνουμε έπειτα με αυτό τις μπριζόλες.

empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Γαλακτομπούρεκο

Παραδοσιακό και αγαπημένο γαλακτομπούρεκο με τραγανά φύλλα και υπέροχη γεύση.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Ταρτάρ από ντομάτα και αβοκάντο

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 
empty alt

Σαλάτα με καλαμπόκι

Σαλάτα με πλούσια θαλασσινή γεύση και δροσερά λαχανικά.
Back To Top