Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.

Υλικά:

2 κιλά χταπόδι

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα

5 πιπεριές κομμένες σε λωρίδες

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

3 φύλλα δάφνης

Οδηγίες:

Πλένουμε καλά το χταπόδι και το βάζουμε σε ένα πυρέξ μαζί με όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 4 ώρες σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Είναι έτοιμο όταν το χταπόδι μαλακώσει και δέσει η σάλτσα.

empty alt

Σαρλότ με φράουλες

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακή και στην εμφάνιση και στη γεύση.
empty alt

Μπουκίτσες από ρεβίθια και κουκουνάρι

Το θρεπτικό ρεβύθι συναντά τα κουκουνάρια, το κεφαλοτύρι και το αυγό.
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
Back To Top