Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.

Υλικά:

2 κιλά χταπόδι

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα

5 πιπεριές κομμένες σε λωρίδες

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

3 φύλλα δάφνης

Οδηγίες:

Πλένουμε καλά το χταπόδι και το βάζουμε σε ένα πυρέξ μαζί με όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 4 ώρες σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Είναι έτοιμο όταν το χταπόδι μαλακώσει και δέσει η σάλτσα.

empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!

Back To Top