Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.

Υλικά:

30 ml ελαιόλαδο

4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο

4 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε κομμάτια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 ποτήρι λευκό κρασί

4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες σε δυνατή φωτιά να πάρουν χρώμα και τις κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε ύστερα μέσα στο ίδιο τηγάνι τα λουκάνικα μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις πάρουν χρώμα τα λουκάνικα και μαλακώσει το κρεμμύδι, ρίχνουμε μέσα τις μπριζόλες. Ύστερα ρίχνουμε το κρασί και τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τέλος και το μαϊντανό και σκεπάζουμε το τηγάνι, αφήνοντας το φαγητό να μαγειρευτεί για μισή ώρα και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρεται ζεστό.

empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από κόλιανδρο

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
Back To Top