Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 

Υλικά:

½ κιλό φιλέτο χοιρινό κομμένο σε φέτες

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

375 γρ. μανιτάρια ανακατεμένα λεπτοκομμένα

1 κ.σ. μουστάρδα dijon

1 κ.σ. πάπρικα

6 κ.σ. γιαούρτι light

8 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια light

4 κ.σ. μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, σχοινόπρασο, φασκόμηλο, μαντζουράνα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 3-4 λεπτά να ροδοκοκκινίσει. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να τσιγαριστούν κι αυτά. Ύστερα προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, το γιαούρτι και το τυρί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αν είναι πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 5 – 6 λεπτά. Πριν να σερβίρουμε γαρνίρουμε με μυρωδικά.

empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
Back To Top