Μέτρια   Μερίδες : 10   15.01-18.30  

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Υλικά:

200 γρ. μαρμελάδα ανανά ή μάνγκο

200 γρ. μαρμελάδα από φρούτα του δάσους

200 γρ. μαρμελάδα ροδάκινο

200 γρ. μαρμελάδα από φράουλα

280 γρ. ζάχαρη

80 γρ. maizena

Χυμό από 3 λεμόνια

50 γρ. ζελατίνη μουσκεμένη σε κρύο νερό

Οδηγίες:

Παίρνουμε 4 κατσαρολάκια και βάζουμε σε κάθε ένα τις μαρμελάδες ξεχωριστά. Προσθέτουμε στο καθένα 70 γρ. ζάχαρη, 100 γρ. νερό, 1 κ.σ. χυμό λεμονιού, 20 γρ. maizena και σε πολύ χαμηλή φωτιά αφήνουμε να λιώσουν οι μαρμελάδες και να ανακατευτούν τα υλικά. Μόλις ξεκινήσει να βράζει κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε μέσα τη ζελατίνη που έχουμε μοιράσει στα τέσσερα. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Παίρνουμε τα φορμάκια στο σχήμα που μας αρέσει, ρίχνουμε μέσα λίγο από τα μείγματά μας, ξεχωριστά το κάθε χρώμα, και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Σερβίρονται σαν καραμελίτσες.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top