Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Μια εναλλακτική σαλάτα που τα υλικά της μπορούν να την κάνουν και κυρίως "ελαφρύ" γεύμα.

Υλικά:

250 γρ. κριθάρι βρασμένο

200 γρ. φασόλια βρασμένα

3 φρέσκα κρεμμύδια

4 ντομάτες ώριμες

1 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

χυμό από ½ λεμόνι

100 γρ. τυρί pecorino

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Έχουμε βράσει το κριθαράκι και τα φασόλια, τα έχουμε περάσει κάτω από το νερό και τα έχουμε κρυώσει. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το τυρί σε τετραγωνάκια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, το μαϊντανό και το χυμό από ½ λεμόνι. Ανακατεύουμε πάλι καλά, αφήνουμε τη σαλάτα μας να ξεκουραστεί για μισή ώρα και είναι έτοιμη.

empty alt

Σάλτσα αγιολί

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Carpaccio κρέας alla caprese

Εντυπωσιακό ορεκτικό που η γεύση του θα ανταμείψει την απαιτητική διαδικασία του.
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Ριζότο με κολοκύθα και amaretto

Το μυστικό σε αυτό το ξεχωριστό πιάτο είναι ο συνδυασμός ανεπάντεχων υλικών.
empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
Back To Top