Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Μια εναλλακτική σαλάτα που τα υλικά της μπορούν να την κάνουν και κυρίως "ελαφρύ" γεύμα.

Υλικά:

250 γρ. κριθάρι βρασμένο

200 γρ. φασόλια βρασμένα

3 φρέσκα κρεμμύδια

4 ντομάτες ώριμες

1 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

χυμό από ½ λεμόνι

100 γρ. τυρί pecorino

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Έχουμε βράσει το κριθαράκι και τα φασόλια, τα έχουμε περάσει κάτω από το νερό και τα έχουμε κρυώσει. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το τυρί σε τετραγωνάκια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, το μαϊντανό και το χυμό από ½ λεμόνι. Ανακατεύουμε πάλι καλά, αφήνουμε τη σαλάτα μας να ξεκουραστεί για μισή ώρα και είναι έτοιμη.

empty alt

Σαλάτα με ζυμαρικά

Ενα πιάτο που μπορεί να λειτουργήσει ως σαλάτα αλλά και ώς κυρίως.
empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Τούρτα με καρότα, μήλα και ανανά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα καρότα, το μήλο και τον ανανά.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Ριζότο με μανιτάρια porcini

Μια σχετικά εύκολη και γευστική συνταγή για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο.
empty alt

Γεμιστο μοσχαράκι με λάχανο και μανιτάρια

Μια πανδαισία γεύσεων, υλικών και αρωμάτων σε ένα πιάτο.
Back To Top