Μέτρια   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.

Υλικά:

4 χτένια πλυμένα

60 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

35 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

250 γρ. ζωμό λαχανικών

60 γρ. ψίχα ψωμιού τριμμένη

50 γρ. ελαιόλαδο

1 κ. καφέ μαϊντανό τριμμένο

1 κ. καφέ βασιλικό τριμμένο

1 κ. καφέ θυμάρι τριμμένο

1 κ. καφέ μαντζουράνα τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Φτιάχνουμε τη γέμιση: Σε ένα μπολάκι βάζουμε την ψίχα ψωμιού, όλα τα μυρωδικά, το μισό ελαιόλαδο και τόσο ζωμό όσο χρειάζεται ώστε το μείγμα να γίνει μια αλοιφή. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε στη συνέχεια τα χτένια μαζί με το μισό τσόφλι και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Γύρω γύρω από τα χτένια βάζουμε λίγα από τα τοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε τα χτένια με το μείγμα της γέμισης. Ρίχνουμε λίγο από το ελαιόλαδο που έχει μείνει. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200° για 15 λεπτά μέχρι να κάνουν ένα ωραίο γκρατινάρισμ (κρούστα). Σερβίρουμε ζεστά.

empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
empty alt

Σαλάτα με φράουλες και μοτσαρέλα

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
Back To Top