Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.

Υλικά:

250 γρ. γαλοπούλα κομμένη σε τετραγωνάκια

2 εσαλότ ψιλοκομμένα

300 γρ. πατάτες κομμένες σε τετραγωνάκια

1 μικρό μάτσο σέλινο (τα κλωνάρια κομμένα σε κομματάκια)

Ελαιόλαδο

250 γρ. ζωμό λαχανικών

Το ζεστ και το χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα εσαλότ, προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τις πατάτες, τα κλωνάρια του σέλινου και σβήνουμε με το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά. Ύστερα προσθέτουμε μέσα το χυμό και το ζεστ από το λεμόνι καθώς και τα φύλλα από το σέλινο κομμένα σε κομμάτια. Καπακώνουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και γαρνίρουμε με καστανό ρύζι.

empty alt

Λαζάνια με μελιτζάνες

Μεσογειακό πιάτο με υπέροχη γεύση από το συνδυασμό της μελιτζάνας και της μοτσαρέλας. 
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι

Μια βόλτα από το μανάβη και φρέσκα φρούτα κατευθείαν στο πιάτο σας.
empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
Back To Top