Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 

Υλικά:

3 πατάτες μικρές κομμένες σε κυβάκια

1 κ.σ. σχοινόπρασο τριμμένο

150 γρ. παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε τετραγωνάκια

1 πορτοκάλι

1 λεμόνι

1 μεγάλο αβοκάντο κομμένο σε τετραγωνάκια

8 μικρά sou έτοιμα

10 κομμάτια λιαστή ντομάτα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε τις πατάτες στον ατμό για 10 λεπτά, προσέχουμε να μη λιώσουν, να παραμείνουν λίγο τραγανές. Τις περνάμε ύστερα από νερό κρύο, σουρώνουμε καλά και βάζουμε το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, αλάτι και πιπέρι. Περνάμε επί τόπου το παντζάρι στο χυμό από το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο και το αβοκάντο από το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Παίρνουμε ποτηράκια και ξεκινάμε να στρώνουμε με μία στρώση πατάτα, ύστερα το παντζάρι και τελειώνουμε με το αβοκάντο. Γαρνίρουμε με τα sou γεμισμένα με τη λιαστή ντομάτα.

empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Μους τυριού με ψητό κυδώνι

Μια... αγκαλιά υλικά ενώνονται για μια πανδαισία γεύσεων.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Σπαγγέτι με αυγοτάραχο

Αυτά τα μακαρόνια γίνονται γιορτινά με το εκλεκτό και πολύτιμο αυγοτάραχο.
empty alt

Ψαρονέφρι με θυμάρι

Με ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας δημιουργείτε ένα υπέροχο πιάτο.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
Back To Top