Εύκολη   Μερίδες : 6   21.01-04.59  

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.

Υλικά:

(για ένα ταψί 12Χ18)

80 γρ. φράουλες κομμένες στα τέσσερα

125 γρ. βατόμουρα

100 γρ. αλεύρι

60 γρ. βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια

40 γρ. μαύρη ζάχαρη

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ γρήγορα με κρύα χέρια το αλεύρι μαζί με το βούτυρο και τη ζάχαρη ώστε να γίνει ένα μείγμα σαν ψίχα. Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Παίρνουμε το ταψάκι, βουτυρώνουμε τη βάση και απλώνουμε μία στρώση με τις φράουλες. Από πάνω απλώνουμε μία στρώση από το μείγμα με το αλεύρι, ύστερα βάζουμε μία στρώση από τα βατόμουρα και τελειώνουμε με την υπόλοιπη στρώση από το μείγμα με το βούτυρο. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ώσπου να γκρατιναριστεί.

empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Σκαλοπίνια με ροζ πιπέρι

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.
empty alt

Μπιφτέκια λαχανικών

Μπιφτέκια λαχανικών: μια άλλη πρόταση για τα λαχανικά - ο συνδυασμός υλικών που απογειώνει την γεύση τους.
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμαράκια που συνδυάζονται με αυγό και καταρρίπτουν το μύθο περί …ασυμβατότητας.
empty alt

Πικάντικη σούπα με κολοκύθα

Ακαταμάχητη γεύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Spaghetti με χταπόδι στο φούρνο

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίζει θάλασσα. Αγαπημένο ελληνικό πιάτο, ζυμαρικά με χταποδάκι στο φούρνο.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
Back To Top