Μέτρια   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 

Υλικά:

70 γρ. αλεύρι

60 γρ. βούτυρο λιωμένο

2 γρ. μπέκιν πάουντερ

1 αυγό

20σταγόνες υγρή στέβια

1 πρέζα άρωμα βανίλια

1 πρέζα αλάτι

Χαρτάκια για τα cupcake

Για το frosting

100 γρ. Φιλαδέλφεια light

100 γρ. mascarpone

8 σταγόνες υγρή στέβια

1 γρ. άρωμα βανίλια

2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέκιν πάουντερ και τη ζάχαρη. Χτυπάμε το αυγό μαζί με το βούτυρο και σε αυτό το μείγμα προσθέτουμε το προηγούμενο με τα στέρεα υλικά και τέλος ρίχνουμε την υγρή στέβια και το άρωμα βανίλιας. Παίρνουμε τα χαρτάκια, τα βάζουμε μέσα στα φορμάκια για τα cupcake, γεμίζουμε μέχρι τη μέση και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα φτιάχνουμε το frosting. Χτυπάμε σε ένα μπολ το Φιλαδέλφεια με το mascarpone, ρίχνουμε ύστερα τη στέβια και το άρωμα βανίλιας, χωρίζουμε το μείγμα στα 2 και στο ένα ρίχνουμε τις σταγόνες με το χρώμα. Γεμίζουμε 2 σακούλες ζαχαροπλαστικής με τα 2 μείγματα. Μόλις κρυώσουν τα cupcake γαρνίρουμε με τα 2 frosting.

empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Μαρμελάδα μανταρίνι

Ασυνήθιστη και με υπέροχο άρωμα μανταρινιού. 
empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Lemon curd

Αυτό το γλυκό το χρωστάμε στους Αγγλούς οι οποίοι θεωρούν τα λεμόνια πολύτιμα αφού δεν ευδοκιμούσαν στο νησί τους.
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Πικάντικες πατάτες με μπρόκολο

Οι πατάτες με το μπρόκολο, τα ρεβύθια και τα μπαχαρικά σε γευστική αποκάλυψη.
empty alt

Γαρίδες σαγανάκι

Το θαλασσινό αυτό δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσει.
Back To Top