Μέτρια   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 

Υλικά:

70 γρ. αλεύρι

60 γρ. βούτυρο λιωμένο

2 γρ. μπέκιν πάουντερ

1 αυγό

20σταγόνες υγρή στέβια

1 πρέζα άρωμα βανίλια

1 πρέζα αλάτι

Χαρτάκια για τα cupcake

Για το frosting

100 γρ. Φιλαδέλφεια light

100 γρ. mascarpone

8 σταγόνες υγρή στέβια

1 γρ. άρωμα βανίλια

2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέκιν πάουντερ και τη ζάχαρη. Χτυπάμε το αυγό μαζί με το βούτυρο και σε αυτό το μείγμα προσθέτουμε το προηγούμενο με τα στέρεα υλικά και τέλος ρίχνουμε την υγρή στέβια και το άρωμα βανίλιας. Παίρνουμε τα χαρτάκια, τα βάζουμε μέσα στα φορμάκια για τα cupcake, γεμίζουμε μέχρι τη μέση και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα φτιάχνουμε το frosting. Χτυπάμε σε ένα μπολ το Φιλαδέλφεια με το mascarpone, ρίχνουμε ύστερα τη στέβια και το άρωμα βανίλιας, χωρίζουμε το μείγμα στα 2 και στο ένα ρίχνουμε τις σταγόνες με το χρώμα. Γεμίζουμε 2 σακούλες ζαχαροπλαστικής με τα 2 μείγματα. Μόλις κρυώσουν τα cupcake γαρνίρουμε με τα 2 frosting.

empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Back To Top