Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.

Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

50 γρ. καρύδα σκόνη

50 γρ. κούμαρα χωρίς κουκούτσι

½ αβοκάντο ώριμο

½ μπανάνα ώριμη

3 κ.σ. κακάο

 

Οδηγίες:

Για το μπισκότο

Παίρνουμε τις 2 μπανάνες και τα κούμαρα και τα περνάμε στο μίξερ. Προθέτουμε ύστερα μέσα την καρύδα σκόνη και την πούδρα αμυγδάλου. Πρέπει να έχουμε ένα μαλακό μείγμα διαφορετικά αραιώνουμε με πολύ λίγο νερό. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για ένα τέταρτο.

Παίρνουμε το ταψί με τις φόρμες για τα cupcake και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 110 βαθμούς μέχρι που θα σκληρύνουν. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.

Κάνουμε την κρέμα περνώντας στο μίξερ το αβοκάντο, τη μισή μπανάνα και το κακάο και γεμίζουμε με αυτή την κρέμα τα cupcakes και τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Back To Top