Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.

Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

50 γρ. καρύδα σκόνη

50 γρ. κούμαρα χωρίς κουκούτσι

½ αβοκάντο ώριμο

½ μπανάνα ώριμη

3 κ.σ. κακάο

 

Οδηγίες:

Για το μπισκότο

Παίρνουμε τις 2 μπανάνες και τα κούμαρα και τα περνάμε στο μίξερ. Προθέτουμε ύστερα μέσα την καρύδα σκόνη και την πούδρα αμυγδάλου. Πρέπει να έχουμε ένα μαλακό μείγμα διαφορετικά αραιώνουμε με πολύ λίγο νερό. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για ένα τέταρτο.

Παίρνουμε το ταψί με τις φόρμες για τα cupcake και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 110 βαθμούς μέχρι που θα σκληρύνουν. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.

Κάνουμε την κρέμα περνώντας στο μίξερ το αβοκάντο, τη μισή μπανάνα και το κακάο και γεμίζουμε με αυτή την κρέμα τα cupcakes και τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
Back To Top