Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.

Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

50 γρ. καρύδα σκόνη

50 γρ. κούμαρα χωρίς κουκούτσι

½ αβοκάντο ώριμο

½ μπανάνα ώριμη

3 κ.σ. κακάο

 

Οδηγίες:

Για το μπισκότο

Παίρνουμε τις 2 μπανάνες και τα κούμαρα και τα περνάμε στο μίξερ. Προθέτουμε ύστερα μέσα την καρύδα σκόνη και την πούδρα αμυγδάλου. Πρέπει να έχουμε ένα μαλακό μείγμα διαφορετικά αραιώνουμε με πολύ λίγο νερό. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για ένα τέταρτο.

Παίρνουμε το ταψί με τις φόρμες για τα cupcake και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 110 βαθμούς μέχρι που θα σκληρύνουν. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.

Κάνουμε την κρέμα περνώντας στο μίξερ το αβοκάντο, τη μισή μπανάνα και το κακάο και γεμίζουμε με αυτή την κρέμα τα cupcakes και τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Φιλέτο σε κρούστα

Αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσετε το φιλέτο σας.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
Back To Top