Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.

Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

50 γρ. καρύδα σκόνη

50 γρ. κούμαρα χωρίς κουκούτσι

½ αβοκάντο ώριμο

½ μπανάνα ώριμη

3 κ.σ. κακάο

 

Οδηγίες:

Για το μπισκότο

Παίρνουμε τις 2 μπανάνες και τα κούμαρα και τα περνάμε στο μίξερ. Προθέτουμε ύστερα μέσα την καρύδα σκόνη και την πούδρα αμυγδάλου. Πρέπει να έχουμε ένα μαλακό μείγμα διαφορετικά αραιώνουμε με πολύ λίγο νερό. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για ένα τέταρτο.

Παίρνουμε το ταψί με τις φόρμες για τα cupcake και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 110 βαθμούς μέχρι που θα σκληρύνουν. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.

Κάνουμε την κρέμα περνώντας στο μίξερ το αβοκάντο, τη μισή μπανάνα και το κακάο και γεμίζουμε με αυτή την κρέμα τα cupcakes και τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Φιλέτο από μπακαλιάρο με φινόκιο, ελιές και δεντρολίβανο

Γίνεται μπακαλιάρος με... καφέ espresso; Γίνεται και είναι νοστιμότατο.
Back To Top