Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 

Υλικά:

8 μεγάλα φρέσκα, γλυκά βερίκοκα (τον χειμώνα ξερά που θα μουλιάσετε πρώτα σε λίγο νερό με Kirsch)

2 κ.σ. μέλι

Λίγες σταγόνες λικέρ Kirsch

1/2 φλιτζ. σφιχτή σαντιγί

2 ασπράδια, κατά προτίμηση από φρέσκα βιολογικά αυγά, χτυπημένα σε μαρέγκα

8 σπιτικά μπισκοτάκια

Λίγο γάλα

3 κ.σ. φιλέ αμυγδαλόψιχας, ψημένο πολύ ελαφρά

Οδηγίες:

Πρώτα ετοιμάστε την κρέμα: Χτυπήστε στο μπλέντερ τα βερίκοκα, το μέλι και 1 κ.σ. λικέρ. Βάλτε τον πουρέ σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέσα πρώτα τη σαντιγί και έπειτα τη μαρέγκα, με απαλές κινήσεις για να μην «κάτσει» η μαρέγκα. Σε μια πιατέλα, στρώστε εναλλάξ τα μπισκότα, βουτηγμένα ελάχιστα σε γάλα αραιωμένο με λικέρ, και την κρέμα. Πασπαλίστε με φιλέ αμυγδάλου και αφήστε την πουτίγκα στο ψυγείο να δέσει καλά.

empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.
empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
Back To Top