Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 

Υλικά:

4 φιλέτα μπακαλιάρο κομμένα στη μέση (περίπου 100-120γρ. το καθένα)

400 γρ. μανιτάρια Champignon

3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. θυμάρι

30 ml ξύδι μπαλσάμικο

Λίγο αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστεί το νερό. Ύστερα ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι και το μισό ξύδι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 5 λεπτά. Κάνουμε χώρο και τοποθετούμε στη μέση τα φιλέτα ψήνοντάς τα και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν καλά. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε στα πιάτα. Τοποθετούμε στην άκρη του πιάτου τα μανιτάρια και ρίχνουμε από πάνω τους το υπόλοιπο μπαλσάμικο. Σερβίρεται ζεστό.

empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Πικάντικες πατάτες με μπρόκολο

Οι πατάτες με το μπρόκολο, τα ρεβύθια και τα μπαχαρικά σε γευστική αποκάλυψη.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Αγκινάρες αλά πολίτα

Μια γευστική και υγειινή πρόταση για το καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Ρολά ζαμπόν με σέλινο

Το νόστιμο λαχανικό ταιριάζει άψογα με το ζαμπόν και τη μπεσαμέλ.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
Back To Top