Μέτρια   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 

Υλικά:

70 γρ. αλεύρι

60 γρ. βούτυρο λιωμένο

2 γρ. μπέκιν πάουντερ

1 αυγό

20σταγόνες υγρή στέβια

1 πρέζα άρωμα βανίλια

1 πρέζα αλάτι

Χαρτάκια για τα cupcake

Για το frosting

100 γρ. Φιλαδέλφεια light

100 γρ. mascarpone

8 σταγόνες υγρή στέβια

1 γρ. άρωμα βανίλια

2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέκιν πάουντερ και τη ζάχαρη. Χτυπάμε το αυγό μαζί με το βούτυρο και σε αυτό το μείγμα προσθέτουμε το προηγούμενο με τα στέρεα υλικά και τέλος ρίχνουμε την υγρή στέβια και το άρωμα βανίλιας. Παίρνουμε τα χαρτάκια, τα βάζουμε μέσα στα φορμάκια για τα cupcake, γεμίζουμε μέχρι τη μέση και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα φτιάχνουμε το frosting. Χτυπάμε σε ένα μπολ το Φιλαδέλφεια με το mascarpone, ρίχνουμε ύστερα τη στέβια και το άρωμα βανίλιας, χωρίζουμε το μείγμα στα 2 και στο ένα ρίχνουμε τις σταγόνες με το χρώμα. Γεμίζουμε 2 σακούλες ζαχαροπλαστικής με τα 2 μείγματα. Μόλις κρυώσουν τα cupcake γαρνίρουμε με τα 2 frosting.

empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Γλυκό ρυζόγαλο με φουντούκια και καφέ

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.

Back To Top