Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

0     

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Βαθμός Δυσκολίας
  2
Μερίδες
  4
Ώρα μαγειρέματος
  9μμ-5πμ
ΚρεμμύδιΜουστάρδα

Υλικά

1 κιλό φιλετάκια (εναλλακτικά άλλο τμήμα κρέατος σε κομμάτια μεγέθους καρυδιού)

3 κ.σ. λάδι

Για τη σάλτσα:

2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

4 φλιτζ. νερό

1 κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη

1 κ.σ. γούστερ σος

1 κ.σ. χορσράντις σος

1 κ.σ. σος σόγιας

1 κ.γ. ταμπάσκο

1 κ.γ. αλάτι

Οδηγίες

Βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα κατσαρόλι και αφήστε να σιγοβράσουν σε σιγανή φωτιά περίπου για 1 ώρα, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ψήστε τα φιλέτα σε αντικολλητικό τηγάνι, σύμφωνα με το γούστα σας, και σερβίρετέ τα αφού τα περιχύσετε με τη σάλτσα.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε φιλετάκια:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το κρέας σε λάδι. Προσθέστε όλα τα υλικά της σάλτσας και αφήστε το να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.