Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.

Υλικά:

1 κιλό φιλετάκια (εναλλακτικά άλλο τμήμα κρέατος σε κομμάτια μεγέθους καρυδιού)

3 κ.σ. λάδι

Για τη σάλτσα:

2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

4 φλιτζ. νερό

1 κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη

1 κ.σ. γούστερ σος

1 κ.σ. χορσράντις σος

1 κ.σ. σος σόγιας

1 κ.γ. ταμπάσκο

1 κ.γ. αλάτι

Οδηγίες:

Βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα κατσαρόλι και αφήστε να σιγοβράσουν σε σιγανή φωτιά περίπου για 1 ώρα, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ψήστε τα φιλέτα σε αντικολλητικό τηγάνι, σύμφωνα με το γούστα σας, και σερβίρετέ τα αφού τα περιχύσετε με τη σάλτσα.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε φιλετάκια:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το κρέας σε λάδι. Προσθέστε όλα τα υλικά της σάλτσας και αφήστε το να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top