Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.

Υλικά:

4 μικρά φιλέτα γαλοπούλας

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 πεπεροντσίνο κόκκινα κομμένα σε ροδέλες

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

4 ντομάτες κομμένες καρέ

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο

2 κ.σ. αλεύρι

50 γρ. βούτυρο

Αλάτι

Οδηγίες:

Μέσα στο μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το κρεμμύδι και τη ντομάτα να γίνουν αλοιφή. Βάζουμε το μείγμα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Αλευρώνουμε το κοτόπουλο, το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμο το κόβουμε σε λεπτές φέτες, ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα και γαρνίρουμε με το μαίντανό.

empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Τιραμισού

Κλασική ιταλική συνταγή που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Σοκολατένια μους

Εύκολη και γρήγορη σπιτική μους σοκολάτας για ένα τέλειο επιδόρπιο.
empty alt

Σούπα με καρότα

Υπέροχη καροτόσουπα με λεπτή γεύση και πλούσια υφή.
empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
empty alt

Crazy κέικ

Πολύ αφράτο κέικ για όλη την οικογένεια. Θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά.
Back To Top