Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.

Υλικά:

4 μικρά φιλέτα γαλοπούλας

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 πεπεροντσίνο κόκκινα κομμένα σε ροδέλες

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

4 ντομάτες κομμένες καρέ

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο

2 κ.σ. αλεύρι

50 γρ. βούτυρο

Αλάτι

Οδηγίες:

Μέσα στο μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το κρεμμύδι και τη ντομάτα να γίνουν αλοιφή. Βάζουμε το μείγμα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Αλευρώνουμε το κοτόπουλο, το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμο το κόβουμε σε λεπτές φέτες, ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα και γαρνίρουμε με το μαίντανό.

empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας

Γι'αυτούς που τολμούν να δοκιμάζουν πιο ιδιαίτερες γεύσεις το κοτόπουλο με λαχανικά και γάλα καρύδας αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Λαζάνια με μελιτζάνες

Μεσογειακό πιάτο με υπέροχη γεύση από το συνδυασμό της μελιτζάνας και της μοτσαρέλας. 
Back To Top