Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.

Υλικά:

4 μικρά φιλέτα γαλοπούλας

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 πεπεροντσίνο κόκκινα κομμένα σε ροδέλες

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

4 ντομάτες κομμένες καρέ

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο

2 κ.σ. αλεύρι

50 γρ. βούτυρο

Αλάτι

Οδηγίες:

Μέσα στο μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το κρεμμύδι και τη ντομάτα να γίνουν αλοιφή. Βάζουμε το μείγμα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Αλευρώνουμε το κοτόπουλο, το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμο το κόβουμε σε λεπτές φέτες, ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα και γαρνίρουμε με το μαίντανό.

empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 

Back To Top