Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.

Υλικά:

500 γρ. ζυμαρικά σε βίδες

250 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

200 γρ. τοματίνια κονφί

70 γρ. ελιές καλαμών (βγάζουμε τα κουκούτσια)

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο

10 φύλλα μέντα

1 κ. γ. πιπέρι κόκκινο

100 γρ. ελαιόλαδο

1 ποτήρι λευκό κρασί

αλάτι

λίγο πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το μπακαλιάρο και σβήνουμε με το κρασί. Ύστερα ρίχνουμε μέσα τα τοματίνια, τις ελιές, το κόκκινο πιπέρι και όσο αλάτι χρειάζεται και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε να δέσουν όλα μαζί και τελειώνουμε βάζοντας τα φύλλα μέντας.

 

empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
empty alt

Crazy κέικ

Πολύ αφράτο κέικ για όλη την οικογένεια. Θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά.
Back To Top