Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.

Υλικά:

500 γρ. ζυμαρικά σε βίδες

250 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

200 γρ. τοματίνια κονφί

70 γρ. ελιές καλαμών (βγάζουμε τα κουκούτσια)

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο

10 φύλλα μέντα

1 κ. γ. πιπέρι κόκκινο

100 γρ. ελαιόλαδο

1 ποτήρι λευκό κρασί

αλάτι

λίγο πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το μπακαλιάρο και σβήνουμε με το κρασί. Ύστερα ρίχνουμε μέσα τα τοματίνια, τις ελιές, το κόκκινο πιπέρι και όσο αλάτι χρειάζεται και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε να δέσουν όλα μαζί και τελειώνουμε βάζοντας τα φύλλα μέντας.

 

empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
Back To Top