Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.

Υλικά:

500 γρ. ζυμαρικά σε βίδες

250 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

200 γρ. τοματίνια κονφί

70 γρ. ελιές καλαμών (βγάζουμε τα κουκούτσια)

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο

10 φύλλα μέντα

1 κ. γ. πιπέρι κόκκινο

100 γρ. ελαιόλαδο

1 ποτήρι λευκό κρασί

αλάτι

λίγο πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το μπακαλιάρο και σβήνουμε με το κρασί. Ύστερα ρίχνουμε μέσα τα τοματίνια, τις ελιές, το κόκκινο πιπέρι και όσο αλάτι χρειάζεται και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε να δέσουν όλα μαζί και τελειώνουμε βάζοντας τα φύλλα μέντας.

 

empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
Back To Top