Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.

Υλικά:

500 γρ. ζυμαρικά σε βίδες

250 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

200 γρ. τοματίνια κονφί

70 γρ. ελιές καλαμών (βγάζουμε τα κουκούτσια)

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο

10 φύλλα μέντα

1 κ. γ. πιπέρι κόκκινο

100 γρ. ελαιόλαδο

1 ποτήρι λευκό κρασί

αλάτι

λίγο πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το μπακαλιάρο και σβήνουμε με το κρασί. Ύστερα ρίχνουμε μέσα τα τοματίνια, τις ελιές, το κόκκινο πιπέρι και όσο αλάτι χρειάζεται και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε να δέσουν όλα μαζί και τελειώνουμε βάζοντας τα φύλλα μέντας.

 

empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Back To Top