Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.

Υλικά:

4 φιλέτα ψαριού

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ. σούπας μέλι

1 κλωνάρι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

4 φύλλα φασκόμηλο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

25 γρ. βούτυρο

3 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 ποτήρι ζωμό ψαριού ή λαχανικών

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε μισά από τα αρωματικά και το μισό σκόρδο και τσιγαρίζουμε για 30 δευτερόλεπτα. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα ψαριού και ψήνουμε και από τις δύο μεριές. Μόλις ροδοκοκκινίσουν ρίχνουμε το μέλι, προσθέτουμε λίγο ζωμό ώστε να μην είναι στεγνά και αφήνουμε 2 λεπτά να βράσουν. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε τα υπόλοιπα μυρωδικά και το σκόρδο και ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.

empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Φιλετάκια από μπακαλιάρο με σπανάκι

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 
Back To Top