Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 

Υλικά:

2 κ.σ. ελαιόλαδο

6 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί

1 κ.γ. ζάχαρη

60 γρ. μαύρες ελιές κομμένες στη μέση χωρίς κουκούτσι

4 φιλέτα ψαριού (150 γρ. το καθένα, τόνος, πέρκα, σφυρίδα)

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις ντομάτες για 1 λεπτό ή ώσπου να αρχίσουν να μαλακώνουν χωρίς να χάσουν το σχήμα τους. Προσθέτουμε το ξύδι από κρασί, τη ζάχαρη και τις ελιές και βράζουμε για 1-2 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε τα φιλέτα ψαριού για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθός τους. Ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε στα πιάτα. Ακουμπάμε επάνω από ένα φιλέτο ψαριού και σερβίρουμε με βρασμένες πατάτες ή ζυμαρικά

empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
Back To Top