Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 

Υλικά:

2 κ.σ. ελαιόλαδο

6 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί

1 κ.γ. ζάχαρη

60 γρ. μαύρες ελιές κομμένες στη μέση χωρίς κουκούτσι

4 φιλέτα ψαριού (150 γρ. το καθένα, τόνος, πέρκα, σφυρίδα)

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις ντομάτες για 1 λεπτό ή ώσπου να αρχίσουν να μαλακώνουν χωρίς να χάσουν το σχήμα τους. Προσθέτουμε το ξύδι από κρασί, τη ζάχαρη και τις ελιές και βράζουμε για 1-2 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε τα φιλέτα ψαριού για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθός τους. Ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε στα πιάτα. Ακουμπάμε επάνω από ένα φιλέτο ψαριού και σερβίρουμε με βρασμένες πατάτες ή ζυμαρικά

empty alt

Βελουτέ με πατάτα, μανιτάρια και φουντούκι

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Πίτα με φακές και μανιτάρια porcini

Πρωτότυπη συνταγή που θα σας δώσει ενέργεια αλλά και πολλά θρεπτικά συστατικά!
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
Back To Top