Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Είστε vegan; Τα σουβλάκια από σεϊτάν θα γίνουν το αγαπημένο σας ορεκτικό!

Υλικά:

100 γρ. σεϊτάν κομμένο κομματάκια 1χ3

1 πράσινη πιπεριά κομμένη μεγάλα τετραγωνάκια

1 κολοκύθι κομμένο σε λωρίδες

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

½ ποτήρι ελαιόλαδο

½ ποτήρι σάλτσα από σόγια

6-7 φύλλα φασκόμηλο

50 γρ. ξύδι από μήλο

Αλάτι

Πιπέρι

4 καλαμάκια για σουβλάκι

Οδηγίες:

Παίρνουμε την πιπεριά και το κολοκύθι και τα μαρινάρουμε με το ξύδι από μήλο, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια, το φασκόμηλο και το σκόρδο και εκεί μέσα μαρινάρουμε το σεϊτάν. Φτιάχνουμε τα σουβλάκια βάζοντας το κολοκύθι τυλιγμένο, ένα κομμάτι σεϊτάν και την πιπεριά. Επαναλαμβάνουμε να γεμίσει το σουβλάκι και τα ψήνουμε ύστερα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Πέννες με καρύδια

Πασπαλίστε τις πέννες με παρμεζάνα και αφήστε τα υπόλοιπα να εξελιχθούν μόνα τους. 
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Σαλάτα με καπνιστή ρέγγα

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.
empty alt

Σάλτσα αγιολί

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
Back To Top