Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Είστε vegan; Τα σουβλάκια από σεϊτάν θα γίνουν το αγαπημένο σας ορεκτικό!

Υλικά:

100 γρ. σεϊτάν κομμένο κομματάκια 1χ3

1 πράσινη πιπεριά κομμένη μεγάλα τετραγωνάκια

1 κολοκύθι κομμένο σε λωρίδες

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

½ ποτήρι ελαιόλαδο

½ ποτήρι σάλτσα από σόγια

6-7 φύλλα φασκόμηλο

50 γρ. ξύδι από μήλο

Αλάτι

Πιπέρι

4 καλαμάκια για σουβλάκι

Οδηγίες:

Παίρνουμε την πιπεριά και το κολοκύθι και τα μαρινάρουμε με το ξύδι από μήλο, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια, το φασκόμηλο και το σκόρδο και εκεί μέσα μαρινάρουμε το σεϊτάν. Φτιάχνουμε τα σουβλάκια βάζοντας το κολοκύθι τυλιγμένο, ένα κομμάτι σεϊτάν και την πιπεριά. Επαναλαμβάνουμε να γεμίσει το σουβλάκι και τα ψήνουμε ύστερα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

empty alt

Κρεμμυδοκροκέτες

Ένας πεντανόστιμος μεζές για όλες τις ώρες, κάντε παραλλαγές προσθέτοντας τυρί τριμμένο στη γέμιση ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας. 
empty alt

Chicken pie

Κλείστε το νοστιμότατο κοτόπουλο μέσα σε δυο φύλλα κουρού.
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
empty alt

Τρουφάκια με σοκολάτα

Πανεύκολα και γρήγορα τρουφάκια με λίγα υλικά.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.

Back To Top