Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Η απόλυτα γευστική "συνάντηση" των αγαπημένων τυριών.

Υλικά:

200 γρ. μοτσαρέλα

100 γρ. ρεγκάτο

100 γρ. κεφαλοτύρι

100 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia

150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο

2 κ.σ. αλεύρι

1 αυγό για το πανάρισμα

Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα

200 γρ. αλεύρι για το πανάρισμα

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

1 αυγό χτυπημένο

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμα. Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και πλάθουμε σε μικρές μπάλες. Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Αφήνουμε να ροδίσουν οι κροκέτες γυρνώντας και από τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Λαιμός χοιρινός στην κατσαρόλα με κανέλα

Η κανέλα δίνει το άρωμά της στο χοιρινό και απογειώνεται η γεύση του.
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top