Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Η απόλυτα γευστική "συνάντηση" των αγαπημένων τυριών.

Υλικά:

200 γρ. μοτσαρέλα

100 γρ. ρεγκάτο

100 γρ. κεφαλοτύρι

100 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia

150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο

2 κ.σ. αλεύρι

1 αυγό για το πανάρισμα

Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα

200 γρ. αλεύρι για το πανάρισμα

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

1 αυγό χτυπημένο

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμα. Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και πλάθουμε σε μικρές μπάλες. Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Αφήνουμε να ροδίσουν οι κροκέτες γυρνώντας και από τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
empty alt

Πραλίνα φουντουκιού

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Σαλάτα με ψητά λαχανικά και παρμεζάνα

Ενα εντυπωσιακό πιάτο που μπορεί να σταθεί και ως σαλάτα και ως ορεκτικό.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
Back To Top