Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Η απόλυτα γευστική "συνάντηση" των αγαπημένων τυριών.

Υλικά:

200 γρ. μοτσαρέλα

100 γρ. ρεγκάτο

100 γρ. κεφαλοτύρι

100 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia

150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο

2 κ.σ. αλεύρι

1 αυγό για το πανάρισμα

Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα

200 γρ. αλεύρι για το πανάρισμα

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

1 αυγό χτυπημένο

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμα. Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και πλάθουμε σε μικρές μπάλες. Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Αφήνουμε να ροδίσουν οι κροκέτες γυρνώντας και από τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 
empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
empty alt

Μους σελινόριζας

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.
empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
empty alt

Τούρτα με καρότα, μήλα και ανανά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα καρότα, το μήλο και τον ανανά.
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
Back To Top