Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...

Υλικά:

280 γρ. Fusilli

200 γρ. ανθότυρο

30 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

30 γρ. ελαιόλαδο

150 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. αρακά βρασμένο

1 μάτσο βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αναμιγνύουμε στο μπλέντερ το βασιλικό μαζί με το ελαιόλαδο και κάνουμε μία σάλτσα. Παίρνουμε 200 γρ. από το βρασμένο αρακά και τον βάζετε στο μπλέντερ μαζί με το ανθότυρο και λίγο από το νερό που είχαμε βράσει τον αρακά. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε ελαφρώς και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα από το ανθότυρο, το αρωματισμένο ελαιόλαδο, τον υπόλοιπο αρακά και τα τοματίνια. Σοτάρουμε 2 – 3 λεπτά να ανακατευτούν όλες οι γεύσεις και τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί.

empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Back To Top