Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...

Υλικά:

280 γρ. Fusilli

200 γρ. ανθότυρο

30 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

30 γρ. ελαιόλαδο

150 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. αρακά βρασμένο

1 μάτσο βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αναμιγνύουμε στο μπλέντερ το βασιλικό μαζί με το ελαιόλαδο και κάνουμε μία σάλτσα. Παίρνουμε 200 γρ. από το βρασμένο αρακά και τον βάζετε στο μπλέντερ μαζί με το ανθότυρο και λίγο από το νερό που είχαμε βράσει τον αρακά. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε ελαφρώς και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα από το ανθότυρο, το αρωματισμένο ελαιόλαδο, τον υπόλοιπο αρακά και τα τοματίνια. Σοτάρουμε 2 – 3 λεπτά να ανακατευτούν όλες οι γεύσεις και τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί.

empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.

Back To Top