Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...

Υλικά:

280 γρ. Fusilli

200 γρ. ανθότυρο

30 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

30 γρ. ελαιόλαδο

150 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. αρακά βρασμένο

1 μάτσο βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αναμιγνύουμε στο μπλέντερ το βασιλικό μαζί με το ελαιόλαδο και κάνουμε μία σάλτσα. Παίρνουμε 200 γρ. από το βρασμένο αρακά και τον βάζετε στο μπλέντερ μαζί με το ανθότυρο και λίγο από το νερό που είχαμε βράσει τον αρακά. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε ελαφρώς και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα από το ανθότυρο, το αρωματισμένο ελαιόλαδο, τον υπόλοιπο αρακά και τα τοματίνια. Σοτάρουμε 2 – 3 λεπτά να ανακατευτούν όλες οι γεύσεις και τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί.

empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Carne alla pizzaiola

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Σούπα από όσπρια

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!
empty alt

Σαλάτα με μήλα και δαμάσκηνα

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
Back To Top