Μέτρια   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Οι λάτρεις των μανιταριών έχουν μια ακόμη γευστική επιλογή για το γεύμα τους.

Υλικά:

6 μανιτάρια champignon

5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

150 γρ. φέτα τριμμένη

60 γρ. μετσοβόνε τριμμένο

3 παξιμάδια τριμμένα

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, παίρνουμε ένα ταψί που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε ανάποδα. Σε ένα τηγανάκι ρίχνουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Αποσύρουμε από τη φωτιά και με ένα κουτάλι γεμίζουμε με το μείγμα τα μανιτάρια περίπου μέχρι τη μέση. Σε ένα μπολ έχουμε ανακατεμένα τη φέτα, το μετσοβόνε, τα παξιμάδια, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τα μανιτάρια από τη μέση και πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο αέρα στους 200°C για 15 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να γίνει μία κρούστα τραγανή. Σερβίρονται ζεστά.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top