Μέτρια   Μερίδες : 3   12.31-15.00  

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.

Υλικά:

6 μεγάλες ντομάτες

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από 2 λάιμ

10 γρ. κύμινο

10 γρ. σπόρους κόλιανδρο

10 κ.γ. μπούκοβο

3 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες

1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη τετραγωνάκια

120 γρ. φασόλια βρασμένα

120 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

250 γρ. κινόα βρασμένη

200 γρ. τυρί φέτα σε τρίμματα

1 ματσάκι κόλιανδρο φρέσκο

Αλάτι

Οδηγίες;

Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και τις αδειάζουμε από την ψίχα. Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με το λάιμ, προσθέτουμε αλάτι, κύμινο, τους σπόρους κόλιανδρο και το μπούκοβο και κάνουμε μία βινεγκρετ. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα άλλο μπολ εκτός από το φρέσκο κόλιανδρο και προσθέτουμε μέσα τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και γεμίζουμε με αυτό τις ντομάτες. Γαρνίρουμε από πάνω με το φρέσκο κόλιανδρο.

empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από κόλιανδρο

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
Back To Top