Μέτρια   Μερίδες : 3   12.31-15.00  

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.

Υλικά:

6 μεγάλες ντομάτες

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από 2 λάιμ

10 γρ. κύμινο

10 γρ. σπόρους κόλιανδρο

10 κ.γ. μπούκοβο

3 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες

1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη τετραγωνάκια

120 γρ. φασόλια βρασμένα

120 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

250 γρ. κινόα βρασμένη

200 γρ. τυρί φέτα σε τρίμματα

1 ματσάκι κόλιανδρο φρέσκο

Αλάτι

Οδηγίες;

Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και τις αδειάζουμε από την ψίχα. Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με το λάιμ, προσθέτουμε αλάτι, κύμινο, τους σπόρους κόλιανδρο και το μπούκοβο και κάνουμε μία βινεγκρετ. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα άλλο μπολ εκτός από το φρέσκο κόλιανδρο και προσθέτουμε μέσα τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και γεμίζουμε με αυτό τις ντομάτες. Γαρνίρουμε από πάνω με το φρέσκο κόλιανδρο.

empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρολά προσούτο με ρικότα

Ιταλική φινέντσα και ρόκα για τη δροσιά και τη σπιρτάδα της. 
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Ριζότο με σόγια

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
Back To Top