Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!

Υλικά:

70 γρ. ρύζι σουπέ

1 στικ βανίλια

600 γρ. γάλα από σόγια ή χαμηλών λιπαρών

50 γρ. φρουκτόζη

Ζεστ από 1 πορτοκάλι

50 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα και τοσταρισμένα

1 κ.γ. νες καφέ σκόνη

1 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα 450 γρ. γάλα. Προσθέτουμε μέσα τη φρουκτόζη, την ψίχα από τη βανίλια, το ζεστ από το πορτοκάλι και την κανέλα. Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει ώσπου να πιει όλο το υγρό. Αφήνουμε να κρυώσει και περνάμε στο μίξερ προσθέτοντας το υπόλοιπο γάλα. Μόλις γίνει μια κρέμα προσθέτουμε τα φουντούκια και τον καφέ. Βάζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν τελείως. Γαρνίρουμε με λίγα φουντούκια που έχουμε κρατήσει στην άκρη και λίγη κανέλα.

empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Carne alla pizzaiola

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
Back To Top