Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τονοσαλάτα: γρήγορη αλλά νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι σας.

Υλικά:

Υλικά για την τονοσαλάτα

1 μεγάλη ρίζα μαρουλιού

1 μεγάλη ντομάτα

1 κρεμμύδι ξερό

2 κρεμμυδάκια φρέσκα

3 κ.σ. καλαμπόκι σε κονσέρβα

1 κονσέρβα τόνου σε ελαιόλαδο ή σε νερό

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι

1 κ.σ.σ μαγιονέζα

Λίγο αλάτι

Οδηγίες:

Τονοσαλάτα: Πώς θα τη φτιάξετε εύκολα και γρήγορα

Κόβουμε τη ρίζα του μαρουλιού, την πλένουμε καλά, τη στραγγίζουμε, την κόβουμε με τα χέρια μας και τη βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο.

Κόβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι σε κυβάκια και το ρίχνουμε μαζί με το καλαμπόκι πάνω στο μαρούλι.

Ανακατεύουμε λιγάκι, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τον τόνο, το λαδόξυδο και το αλάτι.

empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Ριζότο με σόγια

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Carne alla pizzaiola

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
Back To Top