Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.

Υλικά:

  • 200 γρ. κοτόπουλο κομμένο κυβάκια
  • 300 γρ. χοιρινό κομμένο κυβάκια
  • 300 γρ. κολοκύθια κομμένα σε ροδέλες
  • 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 200 γρ. τυρί gouda κομμένο τετραγωνάκια
  • 2 αυγά
  • Φρυγανιά χωρίς γλουτένη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κολοκύθια, προσθέτουμε ύστερα το κρέας και μόλις είναι έτοιμα κρατάμε στην άκρη και τα ψιλοκόβουμε. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε 1 αυγό,  και το κεφαλοτύρι. Ανακατευουμε καλά, παίρνουμετο μείγμα, κάνουμε να κεφτεδάκια και γεμίζουμε το καθένα με ένα κύβο gouda. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να ξεκουραστούν. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, περνάμε πριν τα κεφτεδάκια από το αυγό χτυπημένο, ύστερα από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε.

empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Γλυκάκια με παντεσπάνι και σοκολάτα

Γαργαλιστική σοκολάτα και δροσερή κρέμα γάλακτος δένουν ερωτικά με μερικές σταγόνες λεμόνι.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κινόα

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Κρακεράκια τυριού

Σπιτικά, τραγανά κρακεράκια τυριού, το απόλυτο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. 
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Σούπα με σπαράγγια

Γευτείτε τα σπαράγγια έτσι όπως δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.
Back To Top