Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.

Υλικά:

  • 200 γρ. κοτόπουλο κομμένο κυβάκια
  • 300 γρ. χοιρινό κομμένο κυβάκια
  • 300 γρ. κολοκύθια κομμένα σε ροδέλες
  • 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 200 γρ. τυρί gouda κομμένο τετραγωνάκια
  • 2 αυγά
  • Φρυγανιά χωρίς γλουτένη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κολοκύθια, προσθέτουμε ύστερα το κρέας και μόλις είναι έτοιμα κρατάμε στην άκρη και τα ψιλοκόβουμε. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε 1 αυγό,  και το κεφαλοτύρι. Ανακατευουμε καλά, παίρνουμετο μείγμα, κάνουμε να κεφτεδάκια και γεμίζουμε το καθένα με ένα κύβο gouda. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να ξεκουραστούν. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, περνάμε πριν τα κεφτεδάκια από το αυγό χτυπημένο, ύστερα από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε.

empty alt

Πατέ από μανιτάρια Champignon

Γρήγορη και ιδανική συνταγή για ορεκτικό, πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.
empty alt

Φοκάτσια jenovese

Το γενοβέζικο ψωμί που έχει βρει την θέση του στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Ταρτάρ από ντομάτα και αβοκάντο

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 

Back To Top