Εύκολη   Μερίδες : 1   12.31-15.00  

Ένα ιδιαίτερο και οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

120 γρ. μορταδέλα

30 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο τριμμένο

2 κ.σ. πούδρα αμυγδάλου

40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

1 αυγό

20 γρ. milner τυρί τριμμένο

15 γρ. ασπράδι αυγού

3 κ.σ. σουσάμι

250 ml καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε την πούδρα από τα φιστίκια μαζί με το ασπράδι και το milner μέχρι να γίνει μία κρέμα. Περνάμε τη μορταδέλα στο μίξερ μαζί με την πούδρα αμυγδάλου και το κεφαλοτύρι και τα ανακατεύουμε μαζί με το αυγό. Κάνουμε με το πρώτο μείγμα 5 μικρά μπαλάκια σαν φουντούκι και από πάνω βάζουμε το άλλο μείγμα με τη μορταδέλα και τα πλάθουμε μπάλες. Τα περνάμε από το σουσάμι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top