Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.

Υλικά:

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο άπαχο

150 γρ. πίτουρο βρώμης

1 αυγό

2 μικρά κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 κ.σ. ρίγανη

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε μέσα και το μείγμα με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε για αρκετή ώρα ώστε να γίνουν στη συνέχεια αφράτα τα κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και μόλις ροδίσουν από όλες τις μεριές τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με μία ελαφριά σως γιαουρτιού.

empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Πατατοσαλάτα

Λατρεμένη πατατοσαλάτα, ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Ριζότο με ρόδι

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Σαλάτα με αχλάδι και μήλο

Τα φρούτα μπαίνουν στο τραπέζι για να δώσουν γεύση στη σαλάτα σας.
Back To Top