Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.

Υλικά:

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο άπαχο

150 γρ. πίτουρο βρώμης

1 αυγό

2 μικρά κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 κ.σ. ρίγανη

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε μέσα και το μείγμα με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε για αρκετή ώρα ώστε να γίνουν στη συνέχεια αφράτα τα κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και μόλις ροδίσουν από όλες τις μεριές τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με μία ελαφριά σως γιαουρτιού.

empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Σαλάτα με φασόλια και στήθος καπνιστής πάπιας

Μια σαλάτα με τον απρόσμενο συνδυασμό φασολιών και πάπιας.
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 
empty alt

Βινεγκρέτ μουστάρδας

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
Back To Top