Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.

Υλικά:

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο άπαχο

150 γρ. πίτουρο βρώμης

1 αυγό

2 μικρά κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 κ.σ. ρίγανη

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε μέσα και το μείγμα με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε για αρκετή ώρα ώστε να γίνουν στη συνέχεια αφράτα τα κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και μόλις ροδίσουν από όλες τις μεριές τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με μία ελαφριά σως γιαουρτιού.

empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Τούρτα με καρότα, μήλα και ανανά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα καρότα, το μήλο και τον ανανά.
empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 
empty alt

Σαλάτα με φασόλια και στήθος καπνιστής πάπιας

Μια σαλάτα με τον απρόσμενο συνδυασμό φασολιών και πάπιας.
empty alt

Orecchiette με αντσούγιες και λαχανάκια Βρυξελλών

Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών δημιουργούν μια απρόσμενη γευστική έκπληξη.
Back To Top