Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.

Υλικά:

250 γρ. άσπρο ψάρι φιλέτο

5 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο μαϊντανό

1 αυγό

1 κουτάλι σάλτσα τσίλι

1 κουτάλι σόγια

½ κουτάλι ξύσμα λεμονιού

1 κουτάλι χυμό λεμονιού

½ κουταλάκι πιπεριά τριμμένη

125 γρ. αλεύρι

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τη σάλτσα τσίλι και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο 2-3 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν καλά και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα τσίλι.

empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Λαιμός χοιρινός στην κατσαρόλα με κανέλα

Η κανέλα δίνει το άρωμά της στο χοιρινό και απογειώνεται η γεύση του.
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top