Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα γρήγορο ασιατικό πιάτο που θα εντυπωσιάσει...

Υλικά:

  • ½ κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο κομματάκια
  • 150 γρ. αμύγδαλα
  • 50 γρ. κρεμμύδι λεπτοκομμένο
  • 50 γρ. καλαμποκέλαιο
  • 30 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.γ. maizena
  • 1 κ.γ. τζίντζερ
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Περνάμε το κοτόπουλο μέσα στο maizena. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο, το ζεσταίνουμε και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα αμύγδαλα. Ύστερα προσθέτουμε μέσα τα κομμάτια από το κοτόπουλο και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας. Αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1 ποτηράκι νερό. Κοιτάζουμε από αλάτι και μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε το τζίντζερ.

empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Το δικό μας croque-monsieur

Η κλασική συνταγή πρωινού πειραγμένη και προσαρμοσμένη στα γούστα μας.
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Τιραμισού με φρουκτόζη

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.
empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
Back To Top