Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.

Υλικά:

5 φλιτζάνια ζωμός κότας

2 φλιτζάνια καλαμπόκι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και κατεψυγμένο)

1 μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη

6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

½ κ.γ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

3 κ.σ. κορν φλάουρ

100 ml νερό

2 φλιτζάνια βρασμένο ψαχνό κοτόπουλο χοντροκομμένο

Οδηγίες:

Βάζουμε το ζωμό να πάρει βράση μαζί με το καλαμπόκι και το τζίντζερ. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν 15 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε νερό (όχι ζεστό) και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει η σούπα.

empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
Back To Top