Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.

Υλικά:

5 φλιτζάνια ζωμός κότας

2 φλιτζάνια καλαμπόκι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και κατεψυγμένο)

1 μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη

6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

½ κ.γ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

3 κ.σ. κορν φλάουρ

100 ml νερό

2 φλιτζάνια βρασμένο ψαχνό κοτόπουλο χοντροκομμένο

Οδηγίες:

Βάζουμε το ζωμό να πάρει βράση μαζί με το καλαμπόκι και το τζίντζερ. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν 15 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε νερό (όχι ζεστό) και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει η σούπα.

empty alt

Σαλάτα μελιτζάνας

Μια διαφορετική πρόταση για το δημοφιλές λαχανικό που μπορεί να γίνει ένα ξεχωριστό ορεκτικό.
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.
empty alt

Γεμιστο μοσχαράκι με λάχανο και μανιτάρια

Μια πανδαισία γεύσεων, υλικών και αρωμάτων σε ένα πιάτο.
empty alt

Βελουτέ με πατάτα, μανιτάρια και φουντούκι

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
Back To Top