Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.

Υλικά 

500 γρ. βίδες

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες

150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες

½ ποτήρι λευκό κρασί

250 γρ. ντομάτες περασμένες στο multi

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το λουκάνικο και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε να σοταριστούν όλα μαζί. Αφήνουμε 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα fusilli σε μπόλικο αλατισμένο νερό και μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε. Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη και έχει δέσει ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Ρολά ζαμπόν με σέλινο

Το νόστιμο λαχανικό ταιριάζει άψογα με το ζαμπόν και τη μπεσαμέλ.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Back To Top