Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.

Υλικά:

5 φλιτζάνια ζωμός κότας

2 φλιτζάνια καλαμπόκι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και κατεψυγμένο)

1 μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη

6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

½ κ.γ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

3 κ.σ. κορν φλάουρ

100 ml νερό

2 φλιτζάνια βρασμένο ψαχνό κοτόπουλο χοντροκομμένο

Οδηγίες:

Βάζουμε το ζωμό να πάρει βράση μαζί με το καλαμπόκι και το τζίντζερ. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν 15 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε νερό (όχι ζεστό) και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει η σούπα.

empty alt

Pasta με σάλτσα ωμή (crudaiola)

Ταπεινά υλικά σε ένα γευστικό υπέροχο συνδυασμό.
empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
empty alt

Σούπα με σπαράγγια

Γευτείτε τα σπαράγγια έτσι όπως δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
Back To Top