Εύκολη   Μερίδες : 6   10.01-12.30  

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 

Υλικά:

250 γρ. σάλτσα ντομάτα

70 γρ. κόκκινο κρεμμύδι λεπτοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 πεπεροντσίνο φρέσκο κομμένο σε φέτες

25 γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι από μήλο

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

40 γρ. ζάχαρη μαύρη

2 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. tabasco

1 κ.γ. worcester sauce

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε ύστερα τη μαύρη ζάχαρη και σβήνουμε με το ξύδι. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τη σάλτσα ντομάτας και τον πελτέ και αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμη προσθέτουμε τη μουστάρδα, το tabasco και τη σάλτσα worcester. Αφήνουμε να βράσει και να στύψει καλά ώστε να μείνει πηχτή. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.

empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Tagliolini rosa antico

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Τα πουγκάκια της αγάπης

Κλείστε σε φωλιές φύλλου κρούστας μια χούφτα μανιτάρια.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
Back To Top