Εύκολη   Μερίδες : 6   10.01-12.30  

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 

Υλικά:

250 γρ. σάλτσα ντομάτα

70 γρ. κόκκινο κρεμμύδι λεπτοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 πεπεροντσίνο φρέσκο κομμένο σε φέτες

25 γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι από μήλο

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

40 γρ. ζάχαρη μαύρη

2 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. tabasco

1 κ.γ. worcester sauce

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε ύστερα τη μαύρη ζάχαρη και σβήνουμε με το ξύδι. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τη σάλτσα ντομάτας και τον πελτέ και αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμη προσθέτουμε τη μουστάρδα, το tabasco και τη σάλτσα worcester. Αφήνουμε να βράσει και να στύψει καλά ώστε να μείνει πηχτή. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.

empty alt

Μους τυριού με ψητό κυδώνι

Μια... αγκαλιά υλικά ενώνονται για μια πανδαισία γεύσεων.
empty alt

Κρέμα από φρούτα με μέλι

Τονωτικό και συγχρόνως ερωτικά θρεπτικό!
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι

Μια βόλτα από το μανάβη και φρέσκα φρούτα κατευθείαν στο πιάτο σας.
empty alt

Μπριάμ

Μάθετε να εκτελείτε με ακρίβεια το κλασικό φαγητό της μαμάς.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top