Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.

Υλικά:

16 φέτες καπνιστό σολομό

2 πορτοκάλια

100 γρ. σπόρους ροδιού

150 γρ. σαλάτα ανάμεικτη

100 γρ. κρουτόν ψωμιού ολικής άλεσης

1 ματσάκι άνηθο

1 κρεμμύδι

2 ώριμα αβοκάντο

2 λεμόνια

2 κουταλάκια μαγιονέζα

Ελαιόλαδο

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα αβοκάντο. Κόβουμε ένα αβοκάντο σε κομματάκια και το χτυπάμε με το χυμό λεμονιού και τη μαγιονέζα στο μπλέντερ. Αλατοπιπερώνουμε. Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και βγάζουμε τις ίνες και την πέτσα. Κόβουμε το δεύτερο αβοκάντο σε κομμάτια. Σε ένα πιάτο μοιράζουμε τις φέτες σολομού προσθέτοντας τις σκελίδες του πορτοκαλιού, το αβοκάντο, τους σπόρους ροδιού, την ανάμεικτη σαλάτα, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και τα κρουτόν ψωμιού. Αρωματίζουμε με τη σάλτσα του αβοκάντο και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

empty alt

Pizza muffins

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφορά στα muffin με γεύση pizza
empty alt

Τονοσαλάτα

Τονοσαλάτα: γρήγορη αλλά νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι σας.
empty alt

Τούρτα σοκολάτας

Ένα γλυκό με στρώσεις σοκολάτας και στο ενδιάμεσο τραγαγά μπισκότα.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
Back To Top