Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.

Υλικά:

16 φέτες καπνιστό σολομό

2 πορτοκάλια

100 γρ. σπόρους ροδιού

150 γρ. σαλάτα ανάμεικτη

100 γρ. κρουτόν ψωμιού ολικής άλεσης

1 ματσάκι άνηθο

1 κρεμμύδι

2 ώριμα αβοκάντο

2 λεμόνια

2 κουταλάκια μαγιονέζα

Ελαιόλαδο

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα αβοκάντο. Κόβουμε ένα αβοκάντο σε κομματάκια και το χτυπάμε με το χυμό λεμονιού και τη μαγιονέζα στο μπλέντερ. Αλατοπιπερώνουμε. Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και βγάζουμε τις ίνες και την πέτσα. Κόβουμε το δεύτερο αβοκάντο σε κομμάτια. Σε ένα πιάτο μοιράζουμε τις φέτες σολομού προσθέτοντας τις σκελίδες του πορτοκαλιού, το αβοκάντο, τους σπόρους ροδιού, την ανάμεικτη σαλάτα, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και τα κρουτόν ψωμιού. Αρωματίζουμε με τη σάλτσα του αβοκάντο και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Back To Top