Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ένα γλύκισμα που τρώγεται με το κουτάλι - το μεγάλο!.

Υλικά:

½ λίτρο γάλα

6 κρόκοι αυγών

120 γρ. ζάχαρη

ξύσμα από 1 λεμόνι ή 1 στικ βανίλια

75 γρ. αλεύρι μαλακό

Οδηγίες:

Σε μπεν μαρί βράζουμε το γάλα με το ξύσμα λεμονιού ή τη βανίλια. Ταυτόχρονα χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και προσθέτουμε ύστερα όλο το αλεύρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ζεστό γάλα χτυπώντας πάντα σε χαμηλή ταχύτητα. Τέλος ρίχνουμε όλο το μείγμα μέσα στο κατσαρολάκι στο μπεν μαρί και ανακατεύουμε συνέχεια έως ότου πήξει. Ύστερα αφήνουμε να κρυώσει.

empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
Back To Top