Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 

Υλικά:

4 λαβράκια (200-300 γραμμ. το καθένα)

400 γραμμ. άγρια μανιτάρια του βουνού, καθαρισμένα, κομμένα σε χοντρές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένο, σε φετούλες

1 μικρό ματσάκι μυρώνια

ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίστε τα ψάρια, αλείψτε τα με λάδι, αλατοπιρώστε τα και μοιράστε στην κοιλιά τους το σκόρδο και ένα κλωναράκι μυρώνι. Ψιλοκόψτε το υπόλοιπο μυρώνι. Κόψτε τέσσερα μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Τοποθετήστε πάνω στο κάθε κομμάτι από ένα ψάρι, απλώστε πάνω τους τα μανιτάρια και το ψιλοκομμένο μυρώνι. Αλατοπιρώστε και ραντίστε ελαφρά με λάδι και τυλίξτε τα καλά σε πακετάκια σαν καραμέλες. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 12-15’. Σερβίρετε το ψάρι μέσα στη λαδόκολλα, αφού την ανοίξετε προσεκτικά για να διατηρήσει το σχήμα της καραμέλας.

empty alt

Φιλέτο ψάρι με μέλι και αρωματικά

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.
empty alt

Ρυζόγαλο

Αγαπημένο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Καλαμάρι γεμιστό με καρότο και σάλτσα από αρακά

Απογειώστε τη γεύση ανακατεύοντας υλικά όλων των λογιών.
empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
Back To Top