Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.

Υλικά:

400 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε φέτες σαν carpaccio

2 μήλα κίτρινα κομμένα σε λεπτές φέτες

Χυμό από 1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα γλυκιά

Οδηγίες:

Σε μία πιατέλα απλώνουμε τις φέτες από σολομό και ενδιάμεσα τις φέτες από μήλο. Σε ένα μπολάκι φτιάχνουμε τη σάλτσα. Βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και το μαϊντανό και χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε τη σάλτσα κορδόνι επάνω από το carpaccio.

empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Πολπέτες

Είναι οι "προχωρημένες" τηγανητές πατάτες που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο.
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Κενέλ από τυρί quark και σάλτσα από φρούτα

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.
empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Πύργος από φέτες ψωμί με γαύρο και σάλτσα από ντομάτα

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.
Back To Top