Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.

Υλικά:

400 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε φέτες σαν carpaccio

2 μήλα κίτρινα κομμένα σε λεπτές φέτες

Χυμό από 1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα γλυκιά

Οδηγίες:

Σε μία πιατέλα απλώνουμε τις φέτες από σολομό και ενδιάμεσα τις φέτες από μήλο. Σε ένα μπολάκι φτιάχνουμε τη σάλτσα. Βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και το μαϊντανό και χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε τη σάλτσα κορδόνι επάνω από το carpaccio.

empty alt

Spaghettoni με funghi porcini

Τα μανιτάρια θα εκτοξεύσουν τη γεύση σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Βιδάκια με γαρίδες και μπρόκολο

Νόστιμη πρόταση για ένα διαφορετικό και απλό πιάτο.
Back To Top