Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.

Υλικά:

400 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε φέτες σαν carpaccio

2 μήλα κίτρινα κομμένα σε λεπτές φέτες

Χυμό από 1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα γλυκιά

Οδηγίες:

Σε μία πιατέλα απλώνουμε τις φέτες από σολομό και ενδιάμεσα τις φέτες από μήλο. Σε ένα μπολάκι φτιάχνουμε τη σάλτσα. Βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και το μαϊντανό και χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε τη σάλτσα κορδόνι επάνω από το carpaccio.

empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Muffins με σοκολάτα και αμύγδαλο

Ένα γλυκό που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
Back To Top