Εύκολη | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
Υλικά:
400 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε φέτες σαν carpaccio
2 μήλα κίτρινα κομμένα σε λεπτές φέτες
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μουστάρδα γλυκιά
Οδηγίες:
Σε μία πιατέλα απλώνουμε τις φέτες από σολομό και ενδιάμεσα τις φέτες από μήλο. Σε ένα μπολάκι φτιάχνουμε τη σάλτσα. Βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και το μαϊντανό και χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε τη σάλτσα κορδόνι επάνω από το carpaccio.