Μέτρια   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.

Υλικά:

150 γρ. λινγκουίνι

2 πορτοκάλια

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη

1κ.σ. μέντα τριμμένη

1 κ.σ. σπόρο από κολοκύθα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βράζουμε τα λινγκουίνι και σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, προσθέτουμε την ψίχα από το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει 2-3 λεπτά. Σηκώνουμε τα λινγκουίνι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και γαρνίρουμε με τη φρυγανιά, τη μέντα και το σπόρο κολοκύθας.

empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Φακές με ρύζι

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
Back To Top