Μέτρια   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.

Υλικά:

150 γρ. λινγκουίνι

2 πορτοκάλια

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη

1κ.σ. μέντα τριμμένη

1 κ.σ. σπόρο από κολοκύθα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βράζουμε τα λινγκουίνι και σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, προσθέτουμε την ψίχα από το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει 2-3 λεπτά. Σηκώνουμε τα λινγκουίνι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και γαρνίρουμε με τη φρυγανιά, τη μέντα και το σπόρο κολοκύθας.

empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Πιπερονάτα

Άλλη μια επιλογή για να απολάσετε τις αγαπημένες πιπεριές με πλούσια γεύση.
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Back To Top