
Βαθμός Δυσκολίας
2
2
Μερίδες
2
2
Ώρα μαγειρέματος
12:30μμ-3μμ
12:30μμ-3μμ
Υλικά
150 γρ. λινγκουίνι
2 πορτοκάλια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
1κ.σ. μέντα τριμμένη
1 κ.σ. σπόρο από κολοκύθα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Βράζουμε τα λινγκουίνι και σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, προσθέτουμε την ψίχα από το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει 2-3 λεπτά. Σηκώνουμε τα λινγκουίνι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και γαρνίρουμε με τη φρυγανιά, τη μέντα και το σπόρο κολοκύθας.