Εύκολη   Μερίδες : 3   12.31-15.00  

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.

Υλικά:

240 γρ. ζυμαρικά χωρίς γλουτένη

100 γρ. μανιτάρια champignon κομμένα σε φέτες

4 μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε φέτες

2 μεγάλες ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

2 αγκινάρες λεπτοκομμένες

1 κολοκύθι μεγάλο κομμένο τετραγωνάκια

1 μελιτζάνα κομμένη τετραγωνάκια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ποτήρι ζωμό λαχανικών

Αλάτι

Πιπέρι

Τυρί τριμμένο προαιρετικά

Οδηγίες:

Παίρνουμε ένα τηγάνι, βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα πλευρώτους, συνεχόμενα τις αγκινάρες και αφήνουμε να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε το κολοκύθι και τη μελιτζάνα και τα αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα. Ρίχνουμε τις ντομάτες και στο τέλος τα champignon. Σβήνουμε με το ζωμό λαχανικών, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά. Βράζουμε τα spaghetti, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο ραγού με τα λαχανικά. Τα σοτάρουμε λίγο και σερβίρουμε γαρνίροντας αν θέλουμε με τυρί τριμμένο.

empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Παθιασμένες μπουκίτσες με σολομό

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
empty alt

Καλαμάρι γεμιστό με καρότο και σάλτσα από αρακά

Απογειώστε τη γεύση ανακατεύοντας υλικά όλων των λογιών.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
Back To Top