Εύκολη   Μερίδες : 3   12.31-15.00  

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.

Υλικά:

240 γρ. ζυμαρικά χωρίς γλουτένη

100 γρ. μανιτάρια champignon κομμένα σε φέτες

4 μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε φέτες

2 μεγάλες ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

2 αγκινάρες λεπτοκομμένες

1 κολοκύθι μεγάλο κομμένο τετραγωνάκια

1 μελιτζάνα κομμένη τετραγωνάκια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ποτήρι ζωμό λαχανικών

Αλάτι

Πιπέρι

Τυρί τριμμένο προαιρετικά

Οδηγίες:

Παίρνουμε ένα τηγάνι, βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα πλευρώτους, συνεχόμενα τις αγκινάρες και αφήνουμε να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε το κολοκύθι και τη μελιτζάνα και τα αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα. Ρίχνουμε τις ντομάτες και στο τέλος τα champignon. Σβήνουμε με το ζωμό λαχανικών, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά. Βράζουμε τα spaghetti, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο ραγού με τα λαχανικά. Τα σοτάρουμε λίγο και σερβίρουμε γαρνίροντας αν θέλουμε με τυρί τριμμένο.

empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Κουνέλι με μπύρα

Το κουνέλι μεθάει με μπύρα, θυμάρι και βασιλικό. 
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
Back To Top