Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.

Υλικά:

  • 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους μεγάλα
  • 2 αυγά
  • Αλεύρι
  • Φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα περνάμε μέσα στο αλεύρι, μετά στο αυγό που έχουμε χτυπημένο και μετά μέσα στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο, σουρώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε. Για πιο light, τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Κρουασανάκια γεμιστά με μελιτζάνα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αλμυρά κρουασανάκια με μελιτζάνα για ένα διαφορετικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
Back To Top