Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 

Υλικά:

400 γρ. μοσχάρι γάλακτος (φιλέτο) κομμένο σε λεπτές φέτες

200 γρ. μπρόκολο βρασμένο

20 γρ. αλεύρι

½ ποτήρι λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Περνάμε το μπρόκολο στο μπλέντερ να γίνει κρέμα και προσθέτουμε ύστερα λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Το κρατάμε στη ζέστη. Παίρνουμε τις φέτες από το κρέας, τις αλατοπιπερώνουμε, τις περνάμε στο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα από μπρόκολο, ανακατεύουμε να πάρει τη γεύση, ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Pesto alla Siciliana

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.
empty alt

Σοκολατάκια ωμά

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...
empty alt

Κροκέτες πατάτας

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
Back To Top