Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;

Υλικά:

400 γρ. γάλα 1,5%

Ζεστ από 1 λεμόνια

3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό

50 γρ. λιμοντσέλο

20 σταγόνες υγρή στέβια

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη στέβια, προσθέτουμε το ζεστ λεμονιού και ρίχνουμε μέσα και τις ζελατίνες να λιώσουν. Μόλις το γάλα έχει κρυώσει προσθέτουμε το limoncello. Βάζουμε το μείγμα μέσα στα φορμάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες να κρυώσουν.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top