Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.

Υλικά:

175 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες

100 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. γάλα

10 γρ. βούτυρο

3 αυγά

20 γρ. στέβια σε σκόνη

½ στικ βανίλια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μπεν μαρί ώστε να λιώσει η σοκολάτα. Βγάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να μείνει χλιαρή και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και σιγά σιγά και έναν έναν τους κρόκους ανακατεύοντας απαλά και στο τέλος τη στέβια μαζί με την ψίχα από τη βανίλια. Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας που και που για να μην κάνει κρούστα. Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια και μόλις το μείγμα με τη σοκολάτα έχει κρυώσει ρίχνουμε μέσα τα ασπράδια ανακατεύοντας απαλά να μην πέσει ο όγκος. Βάζουμε σε μπολάκια και κρατάμε τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.

empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
Back To Top