Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.

Υλικά:

175 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες

100 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. γάλα

10 γρ. βούτυρο

3 αυγά

20 γρ. στέβια σε σκόνη

½ στικ βανίλια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μπεν μαρί ώστε να λιώσει η σοκολάτα. Βγάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να μείνει χλιαρή και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και σιγά σιγά και έναν έναν τους κρόκους ανακατεύοντας απαλά και στο τέλος τη στέβια μαζί με την ψίχα από τη βανίλια. Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας που και που για να μην κάνει κρούστα. Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια και μόλις το μείγμα με τη σοκολάτα έχει κρυώσει ρίχνουμε μέσα τα ασπράδια ανακατεύοντας απαλά να μην πέσει ο όγκος. Βάζουμε σε μπολάκια και κρατάμε τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.

empty alt

Σουβλάκια από σεϊτάν

Είστε vegan; Τα σουβλάκια από σεϊτάν θα γίνουν το αγαπημένο σας ορεκτικό!
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Παθιασμένες μπουκίτσες με σολομό

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...
empty alt

Σαρδέλα γεμιστή

Οι ταπεινές σαρδέλες σε μια υπέροχη συνταγή για ένα ωραίο ορεκτικό.
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
Back To Top