Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.

Υλικά:

250 γραμμ. σελινόριζα, κομμένη σε κύβους

100 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βράστε σε αλατισμένο νερό τη σελινόριζα για 25΄-35΄, μέχρι να μαλακώσει αρκετά, σουρώστε τη και πολτοποιήστε τη στο μίξερ.

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, μέχρι να γίνει σφιχτή σαν γιαούρτι. Ενώστε ανακατεύοντας απαλά με κινήσεις από πάνω προς τα κάτω τον πολτό της σελινόριζας με την κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας και δοκιμάζοντας σταδιακά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι (προαιρετικά). Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο περίπου 2 ώρες.

Σερβίρετε τη μους σε μπολ, σαν ντιπ, με διάφορα πικάντικα τσιπς, π.χ., αποξηραμένων λαχανικών, ή πικάντικα κριτσίνια.

empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.

Back To Top