Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.

Υλικά:

300 γρ. ντομάτες

200 γρ. τοματίνια

1 κίτρινη πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

50 γρ. κάπαρη

50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

100 γρ. κρουτόν

3 ραπανάκια

1 κρεμμύδι

150 γρ. αντσούγιες χωρίς αλάτι

Ελαιόλαδο

Αλάτι χοντρό

Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις αντσούγιες, τις καθαρίζουμε, τις κάνουμε φιλέτο και τις μαρινάρουμε σε ξύδι από κρασί για 12 ώρες. Κόβουμε τις ντομάτες σε πολύ μικρά κυβάκια, τα τοματίνια στη μέση, τις πιπεριές σε τετραγωνάκια και τις ελιές σε λεπτές φέτες. Κόβουμε σε ψιλές φέτες τα ραπανάκια και το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ενώνουμε όλα τα υλικά και τελευταίες τις αντσούγιες. Αλατίζουμε με το χοντρό αλάτι, ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο.

empty alt

Σαλάτα με μπακαλιάρο

Χορταστική σαλάτα με μπακαλιάρο,ρόκα και τοματίνια.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Γλυκό ρυζόγαλο με φουντούκια και καφέ

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Pesto alla Siciliana

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.

Back To Top