Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.

Υλικά:

300 γρ. ντομάτες

200 γρ. τοματίνια

1 κίτρινη πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

50 γρ. κάπαρη

50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

100 γρ. κρουτόν

3 ραπανάκια

1 κρεμμύδι

150 γρ. αντσούγιες χωρίς αλάτι

Ελαιόλαδο

Αλάτι χοντρό

Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις αντσούγιες, τις καθαρίζουμε, τις κάνουμε φιλέτο και τις μαρινάρουμε σε ξύδι από κρασί για 12 ώρες. Κόβουμε τις ντομάτες σε πολύ μικρά κυβάκια, τα τοματίνια στη μέση, τις πιπεριές σε τετραγωνάκια και τις ελιές σε λεπτές φέτες. Κόβουμε σε ψιλές φέτες τα ραπανάκια και το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ενώνουμε όλα τα υλικά και τελευταίες τις αντσούγιες. Αλατίζουμε με το χοντρό αλάτι, ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο.

empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Spring rolls με γαρίδες και λαχανικά

Υγιεινά spring rolls στο φούρνο, αν θέλετε να μεταφερθείτε για λίγο στις παραδόσεις της Κινέζικης κουζίνας.
empty alt

Σαλάτα με καπνιστή ρέγγα

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Σαλάτα με φράουλες και μοτσαρέλα

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
Back To Top